NOR CURIER 930X122

caravana smurd

CARAVANA SMURD AJUNGE ÎN MIOVENI

Există situații limită când doar câteva secunde pot schimba totul. În acele momente viteza de reacție și soluțiile alese pot salva vieți. Caravana SMURD „Fii pregătit!” organizează în întreaga țară cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în caz de urgență.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Pe 1 septembrie 2019, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și voluntarii din cadrul programului de voluntariat „Salvator din pasiune” vor prezenta în Mioveni măsuri de bază de prim ajutor.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Caravana SMURD „Fii pregătit!” constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

Centrul mobil este construit special pe structura unui TIR. Are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor și dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, care permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Toți cei interesați  sunt așteptați pe 1 septembrie, de la ora 10, pe platoul din Centrul Civic Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90