930 x122 grota rece

Arges

CASĂ ÎN FLĂCĂRI DE LA ȚIGARĂ

Casă în flăcări de la țigară.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

Azi noapte, aproape de ora 2, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în comuna Pietroșani. Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș anunță că a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 de mp. Potrivit sursei citate, focul a pornit de la scântei produse din cauza coșului de fum deteriorat.

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

Un alt incendiu s-a produs ieri în comuna Călinești, la o magazie dintr-o gospodărie particulară. Focul s-a extins, însă, și la casă. Au acționat un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție nr.2 Topoloveni. ISU informează că magazia din lemn a ars pe o suprafață de circa 60 de mp și că focul a afectat pe o suprafață de 9 mp și o cameră de locuit. Cauza? O țigară lăsată aprinsă la voia întâmplării. (Foto Arhivă: codlea-info.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90