Donaris 930 x 122

motocicleta

Cazul Pitești se repetă în capitală! Polițist mort în accident de motocicletă!

Cazul Pitești se repetă în capitală! Încă un polițist mort în accident de motocicletă!

Citiți și: Șofer oprit pe A1/ Vorbea la telefon cu soția: „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

Ionuț N., un polițist cu o vechime de zece ani în Brigada Rutieră, se afla aseară pe motocicleta personală, când a fost izbit de un autoturism, în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul de 30 de ani a fost aruncat zeci de metri după impact și, în ciuda tuturor eforturilor de resuscitare, accidentul i-a fost fatal.

Accidentul se produce la doar câteva zile după ce un polițist argeșean și-a pierdut viața într-un mod similar într-un accident în Craiovei, motocicleta sa fiind izbită în plin de un taximetrist care a făcut o manevră neregulamentară, detalii: AICI

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Accidentul din București s-a petrecut în jurul orei 18.56, pe Bulevardul Libertății din Capitală. Motocicleta pe care se afla tânărul polițist, care era în timpul liber, a fost spulberată de un autoturism.

”În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei.

Martorii spun că polițistul ar fi forțat semaforul. Alții, că motociclistul mergea pe o roată atunci când s-a petrecut accidentul. Acum, colegii săi trebuie să stabilească cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Sursă foto: Digi24.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3