930×122 CUMPANA 5

motocicleta

Cazul Pitești se repetă în capitală! Polițist mort în accident de motocicletă!

Cazul Pitești se repetă în capitală! Încă un polițist mort în accident de motocicletă!

Citiți și: Pitești. Unui polițist i-a venit rău! A fost chemată salvarea!

Ionuț N., un polițist cu o vechime de zece ani în Brigada Rutieră, se afla aseară pe motocicleta personală, când a fost izbit de un autoturism, în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul de 30 de ani a fost aruncat zeci de metri după impact și, în ciuda tuturor eforturilor de resuscitare, accidentul i-a fost fatal.

Accidentul se produce la doar câteva zile după ce un polițist argeșean și-a pierdut viața într-un mod similar într-un accident în Craiovei, motocicleta sa fiind izbită în plin de un taximetrist care a făcut o manevră neregulamentară, detalii: AICI

Citiți și: Video – Piteşti: Poliţist salvator în drum spre casă, după tura de noapte

Accidentul din București s-a petrecut în jurul orei 18.56, pe Bulevardul Libertății din Capitală. Motocicleta pe care se afla tânărul polițist, care era în timpul liber, a fost spulberată de un autoturism.

”În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei.

Martorii spun că polițistul ar fi forțat semaforul. Alții, că motociclistul mergea pe o roată atunci când s-a petrecut accidentul. Acum, colegii săi trebuie să stabilească cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Sursă foto: Digi24.ro

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3