930X122 MAIA

anabolizante

mascati_descindere

CE LOVITURĂ! CAPTURĂ RECORD DE ANABOLIZANTE ȘI HORMONI DE CREȘTERE!

Poliția a făcut bilanțul celor 26 de percheziţii desfăşurate ieri în Bucureşti şi în județele Argeş, Călăraşi, Iaşi, Sălaj, Bihor şi Timiş, la domiciliile membrilor a 3 grupări infracţionale şi în locuri de producere şi depozitare a unor substanţe interzise.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Astfel, polițiștii au găsit o instalaţie clandestină folosită la producerea şi ambalarea substanţelor medicamentoase şi au ridicat 150.000 de comprimate, fiole, flacoane şi alte recipiente conţinând substanţe anabolizante şi hormoni de creştere, aproximativ 350.000 de euro susceptibili a proveni din activitatea infracţională şi 5 arme de foc deținute ilegal. În urma audierilor şi a probatoriului administrat în cauză, 12 persoane au fost reţinute. 9 dintre acestea urmează să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă, faţă de celelalte 3 fiind dispusă de procuror măsura controlului judiciar. Medicamentele interzise erau comercializate atât în România, pe internet, cât şi în alte state comunitare, în special în Spania şi în Ungaria, prin intermediari. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin evaziune fiscală este estimat în prezent la peste 1.000.000 de lei.

Acțiunea, desfăşurată de Direcția de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti și a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Pe aceeași temă puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-perchezitii-arges-statul-inselat-cu-1-000-000-de-lei/. (Foto: Arhivă)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3