EcoMoto 930×122

emag

Ce zici de niște colțare extensibile în casa ta?

Ce zici de niște colțare extensibile în casa ta?

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Mulți se confruntă cu lipsa de spațiu din casă, mai ales când e vorba de achiziționarea pieselor de mobilier la care visezi de ceva vreme.

Ai pus ochii pe o canapea, o bibliotecă, dar nu ai suficient spațiu pentru ele, așa că trebuie să te reorientezi.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Sau poate vrei ca prietenii tăi să vină mai des în vizită și să rămână peste noapte, dar nu au unde să doarmă confortabil.

Aici vei găsi câteva idei și o multitudine de avantaje în achiziționarea unor colțare extensibile, menite să îți facă locuința mai primitoare.

De ce să îți iei un colțar extensibil?

  • Te poți odihni oricând

Pentru început, iată unul dintre marile avantaje.

E cineva care nu iubește un pui de somn bun?

În timp ce canapelele permit unei persoane să doarmă, oricine altcineva din casă care vrea să se relaxeze un pic trebuie să încerce să se simtă confortabil pe un scaun mic.

Colțarele extensibile sunt suficient de mari pentru a permite mai multor persoane să se întindă și să se odihnească într-o după-amiază relaxantă.

  • Îți delimitezi spațiul

Dacă ai un plan deschis, crearea de spații definite este singura modalitate de a preveni casa ta să pară doar o cameră mare.

Cu forma lor lungă și adesea în formă de L, colțarele sunt o modalitate excelentă de a separa camera de zi de alte zone, cum ar fi bucătăria.

  • Este versatil

Majoritatea colțarelor se separă în două sau mai multe bucăți.

Dacă te-ai săturat vreodată de amenajarea sufrageriei tale sau te-ai mutat într-un spațiu mai mic decât cel precedent, poți poziționa cu ușurință un colțar extensibil în locul potrivit.

  • Musafirii vor avea unde să stea

Nu doar că niște colțare oferă mai mult spațiu pentru somn, dar oferă și mai multe locuri pentru a te așeza.

Data viitoare când găzduiești o petrecere, vei avea în sfârșit suficient spațiu pentru toți oaspeții tăi, fără a aduce vechile scaune pliante.

  • Economisești spațiu

Majoritatea oamenilor nu ar crede că niște colțare pot economisi spațiu, deoarece sunt mai mari decât scaunele sau canapele.

De fapt, pot! Ele pot fi aranjate pentru a se potrivi în colțurile strâmte și nici nu va trebui să cumperi scaune suplimentare.

Scaunele tale sunt probabil cele care ocupă cel mai mult spațiu în camera de zi.

Prin urmare, posibilitatea de a-ți rearanja cu ușurință scaunele pentru a utiliza mai bine spațiul, pentru a îmbunătăți funcționalitatea spațiului sau doar pentru a amesteca lucrurile și a reîmprospăta aspectul casei tale este un beneficiu major.

Este sănătos să-ți schimbi mediul din când în când, iar rearanjarea mobilierului este probabil cel mai simplu și mai ieftin mod de a face acest lucru!

  • Gamă variată din care poți să alegi

Există atât de multe opțiuni disponibile în toate dimensiunile și o grămadă de configurații diferite, astfel încât să poți găsi opțiunea perfectă pentru spațiul tău unic.

Dacă ai o familie mare și dorești un colțar mai mare, care să mărească întreaga sufragerie, există opțiuni disponibile pentru tine.

Dacă dorești ceva puțin mai mic, care îți va oferi suficient loc fără a ocupa prea mult spațiu, există o mulțime de opțiuni, de asemenea.

Mai mult, poți găsi opțiuni care oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi înclinarea electrică și suporturile pentru pahare.

Ce zici de niște colțare extensibile în casa ta?

Indiferent de nevoile de confort și comoditate pe care le ai, poți găsi un colțar care să răspundă acestor dorințe!

Pe măsură ce ele devin extrem de populare, devin disponibile mai multe opțiuni pentru a satisface o varietate mai mare de nevoi în fiecare zi.

  • Sunt ușor de transportat

Deoarece colțarele sunt împărțite în bucăți, acestea sunt de obicei mult mai ușor de transportat decât canapelele tradiționale.

Piesele sunt adesea mai mici, mai ușoare și mai ușor de încadrat prin holuri și scări înguste!

Acest lucru va permite ca livrarea și configurarea să se desfășoare mai ușor și îți va fi extrem de util dacă decizi vreodată să te muți într-o casă nouă sau să îți muți mobila la un etaj diferit al casei tale.

Dar poate colțarele extensibile nu te conving să renunți la canapeaua tradițională.

Ce spui de o canapea extensibilă cu 3 locuri?

Poate chiar o canapea extensibilă cu trei locuri ar fi mai potrivită în mijlocul sufrageriei tale.

Câteva avantaje ale canapelei extensibile

Canapelele de acest tip sunt potrivite pentru spațiile mici, pot fi asociate cu alte piese de mobilier și sunt mai puțin costisitoare.

Poți avea o astfel de canapea chiar și în spațiul din bucătărie în caz că ai mulți musafiri.

Gama din care poți alege este și ea destul de variată, trebuie doar să cercetezi cu atenție diferitele modele și nu vei regreta.

Mai mult, perioada marilor reduceri este foarte aproape, deci trebuie să te grăbești.

Analizează bine camera pe care vrei să o reamenajezi și alege ce tip de piesă de mobilier extensibilă este mai potrivită pentru tine și familia ta.

Spor la cumpărături!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90