930 x122 grota rece

autostrada

CEAȚĂ DENSĂ PE AUTOSTRADĂ

Sudul județului Argeș se află sub cod galben de ceață, informează Administrația Națională de Meteorologie. Codul este valabil și pentru autostrada București-Pitești și drumurile naționale și europene din zonă. Local vizibilitatea este de sub 200 de metri, iar izolat chiar de sub 50 de metri.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că traficul auto se desfășoară anevoios din cauza ceții. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță față de autovehiculele din față și să manifeste prudență sporită la volan.

Valabil până la ora 10, codul galben de ceață include pe arii relativ extinse și județele Teleorman și Giurgiu și local Ilfovul, Bucureștiul, Buzăul, Ialomița și Călărașiul și sudul Dâmboviței și Prahovei. Sunt afectate și autostrăzile A 2 și A 3.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3