New Profesional Consult 930 x 122

consiliul concurenței

CELE MAI CĂUTATE ALIMENTE ÎN MONITORUL PREȚURILOR ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ

Numărul accesărilor aplicației Monitorul Prețurilor Alimentelor a crescut cu 90% în perioada stării de urgență comparativ cu perioada anterioară, ne informează Consiliul Concurenței.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Astfel, în intervalul martie-aprilie 2020 s-au înregistrat 36.152 de accesări ale platformei www.monitorulpreturilor.info, față de 19.145 în lunile ianuarie și februarie din acest an. Cele mai multe accesări s-au înregistrat în aprilie, 25.223.

În luna martie, cele mai căutate produse au fost făina, bananele, zahărul, cartofii albi, uleiul, drojdia și mălaiul, iar în luna aprilie s-au adăugat carnea de miel, ouăle și Coca- Cola.

Citiți și: Șmecheria de la raft! Cum sunt păcăliți cumpărătorii

În prima jumătate a lunii mai, pe platforma Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare s-au înregistrat 9.123 de accesări, cele mai căutate produse fiind bananele, înghețata, cafeaua, Coca-Cola, carnea de porc, făina și uleiul, potrivit Consiliului Concurenței.

Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare afișează informații despre aproximativ 30.000 de produse alimentare comercializate în peste 1.700 de magazine. Platforma este gestionată de Consiliul Concurenței, dar informațiile sunt încărcate în aplicație, la nivel național, de către companiile partenere. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3