NOR CURIER 930X122

albota

CURENT_ELECTRIC_STALP

CEZ: ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ÎN ALBOTA, PROGRAMATĂ, NU ACCIDENTALĂ

Departamentul Relații Publice al CEZ România informează că întreruperea de marți, 7 octombrie, a furnizării energiei electrice în comuna argeșeană Albota a fost una nu accidentală, ci programată pentru efectuarea de lucrări și anunțată din timp în media și către autoritățile locale. Aceeași sursă precizează că întreruperile accidentale care s-au produs în Albota de-a lungul timpului au avut loc doar pe fondul condițiilor meteo deosebite.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

În plus, Departamentul Relații Publice al CEZ România comunică faptul că în comuna Albota, localitate învecinată cu Piteștiul, valoarea investițiilor realizate în perioada 2010-2014 în rețeaua de distribuție a energiei electrice a depășit 1.000.000 de lei.

Amintim că marți în Albota furnizarea curentului electric a fost întreruptă în timpul zilei pe o perioadă de trei ore și jumătate: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/scandalos-albota-ore-la-rand-fara-curent-electric/.

Citiți și: Informația pe care trebuie să o știe piteștenii din aceste zone!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90