NOR CURIER 930X122

nicolescu

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

Citește ce salarii ar putea avea Nicolescu și Pendiuc!

Plenul Senatului României a adoptat astăzi iniţiativa legislativă pentru creșterea indemnizaţiilor pe care le primesc primarii, viceprimarii și preşedinţii şi vicepreşedinții de consilii judeţene. Pentru ca inițiativa să devină lege este nevoie și de votul favorabil al plenului Camerei Deputaților.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Conform proiectului, cea mai mare indemnizaţie din administraţia publică locală ar urma să i se plătească primarului general al Bucureștiului (7.643 de lei), urmat de viceprimarul Capitalei (6.380 de lei).

Dar ce salarii vor avea Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, dacă inițiativa va trece și de Cameră? Nicolescu ar urma să câștige 6.612 lei (cuantumul prevăzut pentru șefii consiliilor județene de categoria I), iar Pendiuc și oricare alt primar de municipiu de categoria II– 5.491 de lei.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

Vicepreşedinții de consilii județene de categoria I (este și cazul CJ Argeș) ar urma să aibă un salariu de 5.941 de lei. Atât va câștiga fiecare dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău și Constantin Polexe.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • mexicanul spune:

    asa sa le mareasca burtile! poporul rabda si pentru astia s-au gasit bani pentru salarii! rusine!Q

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90