New Profesional Consult 930 x 122

cod de etica

profesori_spania

COD DE ETICĂ PENTRU CADRELE DIDACTICE: CALCI STRÂMB, ADIO ÎNVĂȚĂMÂNT!

Mediatizarea celor mai recente cazuri în care cadre didactice le solicită cu tupeu bani părinților, ca și cazul învățătoarei care a amenajat în clasă un „loc de dat cu capul” pentru elevii considerați indisciplinați a trezit din amorțire Ministerul Educației.

Citiți și: Salarii mai mari pentru profesori. Câți bani și când intră în conturi

Prin vocea secretarului său general adjunct, Gabriel Ispas, ministerul a anunțat astăzi că va redacta un cod de etică pentru școli. Odată finalizat, codul va acționa drastic asupra cadrelor didactice din învățământul preuniversitar care l-ar încălca. Principala prevedere a codului va fi aceea ca orice cadru didactic care nu îl va respecta să fie exclus și să nu mai poată reveni niciodată în acest corp profesional.

Potrivit sursei citate, codul de etică va fi gata până pe 15 iunie. Ministerul Educației ar fi informat deja inspectoratele școlare și directorii de școli din întreaga țară despre proiectul respectiv.

Citiți și: Obligație nouă în școli!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3