New Profesional Consult 930 x 122

gabriel pielmus

Comisar criminalistică: „Nu au știut, nu au vrut să calculeze. Lipsă de interes, rea voință, neștiință”

Comisar criminalistică: „Nu au știut, nu au vrut să calculeze. Lipsă de interes, rea voință, neștiință”

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Așa cum ePitești.ro v-a informat deja, Inspectoratul Județean de Poliție Argeș stă pe un butoi cu pulbere după o acțiune în instanță a Sindicatului Național al Ofițerilor de Poliție care a dus la o procedură de executare silită a IPJ pentru plata unor sporuri prezumat restante pentru 37 de ofițeri.

Toate detaliile cât și părerile celor implicați, AICI:

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

1. Exclusiv. Fără precedent! Avocat: ”Poliția Argeș are conturile blocate!”

2. Exclusiv. Poliția Argeș reacționează: Conturile instituției nu sunt blocate!

Evident pe poziții antagonice, avocata Cristina Maria Lețu și conducerea IPJ Argeș au vederi radical diferite în această speță.

Ce are de spus însă liderul de sindicat, cel care a inițiat acțiunea care este susținută în instanță de avocata Lețu?

ePitești l-a contactat pe liderul Sindicatului Ofițerilor de Poliție din România, comisar de Poliție – Gabriel Pielmuș  (foto) de la Serviciul Investigații Criminale, Compartimentul Omoruri din cadrul IPJ Argeș, pentru a ne da detalii despre acest caz, acesta declarându-ne în exclusivitate:

În octombrie 2020 doamna avocat Lețu a câștigat pentru noi, pentru Sindicat, procesul pentru sporurile de fidelitate și a notificat IPJ Argeș care nu a făcut niciun demers. S-a revenit apoi cu alte două solicitări la care, de asemenea, nu s-a răspuns. În calitate de lider de sindicat am fost în repetate rânduri la structura Financiară și am solicitat să se dea curs solicitărilor.

Am fost amânat în repetate rânduri. Am apelat din nou la doamna avocat care s-a ocupat de demararea procedurii de executare silită și a fost notificat IPJ Argeș pentru executare silită pentru că nu au dat curs sentinței instanței și nici solicitărilor noastre.

A fost desemnat un expert care a făcut expertiza în urma căreia a rezultat prejudiciul.

Probabil nu au știut sau nu au vrut să calculeze sporurile.

Lipsă de interes, rea voință, neștiință… nu îmi dau seama. Consider că inspectorul șef să dispună o verificare și să dispună recuperarea prejudiciului de la cei de la Financiar care nu și-au făcut activitatea și să dispună plata debitului. Probabil, însă, se va încerca din nou tergiversarea.

Îi mulțumesc doamnei avocat Lețu pentru profesionalism și determinare. S-a implicat foarte mult și ne-a ajutat foarte mult!”, ne-a declarat aceasta.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90