New Profesional Consult 930 x 122

avocați

Consilierii PNL și USR au pierdut primele procese pentru care și-au angajat avocat

Consilierii PNL și USR au pierdut primele procese pentru care și-au angajat avocat.

Citiți și: Tensiuni mari în USR

Așa cum v-am informat, consilierii PNL și USR din Consiliul Local Pitești l-au mandatat pe viceprimarul USR Mihai Mihăilescu să delege un consilier care să semneze o serie de documente pentru reprezentarea în instanță a Consiliului Local. Asta, deși Primăria are juriști, detalii cât și subiectul pe larg, AICI: Video – Consiliul Local Pitești, în instanța de judecată

Ei bine, PNL și USR au pierdut. Instanța a dat câștig de cauză SC Apă Canal în procesul cu consilierii PNL și USR de la Pitești. Concret, Consilierii PNL şi USR au votat reprezentanţi în AGA de la Apă Canal şi Termo Calor, deşi secretarul primăriei a spus că nu va da aviz de legalitate pe hotărâri (DETALII – Oficial: Cătălin Călugăru, despre decizia de a nu acorda vot de legalitate în CL Pitești), iar instanța i-a dat dreptate din câte se vede. Practic, instanţa a anulat hotărârea în care CL numea un reprezentant la Apă Canal.

Citiți și: AUR lovește dur la Pitești: Ieșim din sală la votul viceprimarilor! Se poate funcționa fără ei foarte bine!

Consilierii PNL și USR PLUS au pierdut și procesul şi cu angajaţii primăriei, aleșii emițând o hotărâre pentru eliminarea sporului pentru condiţii periculoase sau vătămătoare de muncă în procent de 15%din salariul de bază. Instanța obligă acum CL să plătească soporul, cu dobânda legală aferentă şi actualizat cu indicele de inflaţie.

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3