EcoMoto 930×122

ceair

CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI PE STRADA CRINULUI

Comercianții din zonele respective se iau cu mâinile de cap. Polițiștii piteșteni de la Secția 1 au descins iar în piața agroalimentară Ceair, în bazarul „Gheorghe Lazăr” și pe străzile adiacente. Au „scotocit” în căutare de evazioniști și de contrabandiști de țigări.

Citiți și: Lovitură dură pentru fumători!

Pe strada Crinului au prins un bărbat în vârstă de 44 de ani care avea asupra lui 2.800 de țigări nefiscalizate, aduse ilegal din Ucraina. Țigările au fost confiscate, iar vânzătorul de țigări de contrabandă s-a ales cu dosar penal. Bărbatul este din orașul Ștefănești, de lângă Pitești.

În ultimele luni polițiștii au întocmit astfel de dosare penale pe numele mai multor contrabandiști de țigări din piața Ceair și de pe străzile din apropiere. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90