930 x122 grota rece

bataie

Crimă în plină stradă! Un bărbat a fost călcat în picioare și bătut până la moarte

Caz cutremurător! Un bărbat a fost omorât în plină stradă.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Acesta a fost bătut până și-a dat ultima suflare. Agresorii sunt patru bărbați și o femeie.

Incidentul s-a petrecut în Timișoara.

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

„În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 1 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia.

În data de 2 aprilie 2023, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care dispus luarea măsurii arestării preventive, față de inculpații C.A.-C., K.K.-Z, M.V. și M.R.-I.-L. și luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, față de inculpata I.M.-S., pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, potrivit stiripesurse.ro.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3