EcoMoto 930×122

isu argeș

CUIB URIAȘ DE VIESPI ÎN PITEȘTI

Cuib uriaș de viespi în Pitești. Viespile și-au făcut un cuib uriaș sub streașina Muzeului Județean din centrul Piteștiului, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Cuibul „clandestin” a putut fi dislocat doar printr-o acțiune cu utilaje de intervenție la înălțime, la care a participat și un apicultor.

Intervenția a fost realizată de un echipaj cu autoscară mecanică de la Detașamentul de Pompieri Pitești, potrivit sursei citate.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

Și în urmă cu doi ani a fost nevoie de intervenția pompierilor și a unui apicultor pentru dislocarea unui cuib de albine format la nivelul acoperișului Muzeului Județean (foto).

Amintim că recent câțiva stupi de albine au provocat neliniște în cartierul piteștean Popa Șapcă. Locatarii blocurilor din zonă s-au speriat, mai ales că, în urmă cu puține săptămâni, într-o localitate din județul Buzău, doi apicultori au murit după ce au fost înțepați de un roi de albine, iar un al treilea a ajuns în spital cu șoc anafilactic (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3