EcoMoto 930×122

curatenie

CURĂȚENIE GENERALĂ PENTRU SIMFONIA LALELELOR (GALERIE FOTO)

Centrul Piteștiului este în aceste zile un adevărat furnicar de muncitori de la curățenie și spații verzi. Se lucrează intens pentru ca peste o săptămână zona centrală pietonală, de promenadă, a orașului să arate impecabil la deschiderea Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Fântânile arteziene sunt curățate, inclusiv laleaua metalică din parcul paralel cu magazinul Fortuna. De asemenea, lalelele naturale plantate pe domeniul public sunt cât mai bine îngrijite, astfel încât cu ocazia Simfoniei să le ofere o priveliște de vis piteștenilor și oaspeților din alte județe și din străinătate.

Și fațadele Primăriei au parte de îngrijire. Chiar astăzi erau curățate de mizerie și de plasele de păianjen. Aici, la Primărie, ca de obicei, vor fi primiți invitații. După primirea oficială în holul de la parterul instituției, invitații vor ieși în Piața Primăriei pentru a asista la tradiționala Paradă a Florilor. Parada se va desfășura până la Casa Cărții, acolo unde va fi deschisă ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor, locul care va adăposti expoziția dendro-floricolă.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Programul complet al Simfoniei îl puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-simfonia-lalelelor-programul-complet/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90