EcoMoto 930×122

dacia

Dacia a inițiat o rechemare pentru noua generație Sandero

Dacia a inițiat o rechemare pentru noua generație Sandero, ca urmare a unor posibile defecțiuni ale sistemului de injecție din motorul 1.0 benzină aspirat, anunță Profit.ro.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

În total, sunt circa 10.000 de automobile ce vor ajunge în service. Rechemarea Dacia Sandero a fost confirmată de reprezentanții Dacia, care au precizat că, pe piața din România, este vorba despre 1.366 de unități care au început deja să fie remediate.

Procedura presupune o intervenție de maxim o oră și  cuprinde mai întâi o verificare a conductei, iar dacă aceasta nu este corect fixată, se trece la înlocuirea conductei și a sistemului de prindere.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

A treia generație Dacia Sandero și Logan se află la a doua rechemare în service chiar dacă au fost lansate în urmă cu aproximativ un an.

Luna aceasta, constructorul de la Mioveni a fost nevoit să notifice autoritățile și clienții pentru a reveni în service cu modelele care sunt echipate cu motorul 1.0 litri SCe benzină, de 65 CP (cod motor B4D*419), din cauza unei posibile defecțiuni generate de conducta de alimentare cu benzină.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90