930×122 CAPRA 5

dacia

Dacia a inițiat o rechemare pentru noua generație Sandero

Dacia a inițiat o rechemare pentru noua generație Sandero, ca urmare a unor posibile defecțiuni ale sistemului de injecție din motorul 1.0 benzină aspirat, anunță Profit.ro.

Citiți și: Exclusiv. Negocieri de ULTIM MOMENT la Dacia! Ce s-a decis!

În total, sunt circa 10.000 de automobile ce vor ajunge în service. Rechemarea Dacia Sandero a fost confirmată de reprezentanții Dacia, care au precizat că, pe piața din România, este vorba despre 1.366 de unități care au început deja să fie remediate.

Procedura presupune o intervenție de maxim o oră și  cuprinde mai întâi o verificare a conductei, iar dacă aceasta nu este corect fixată, se trece la înlocuirea conductei și a sistemului de prindere.

Citiți și: Ultima oră! Angajații Uzinei Dacia tocmai au fost anunțați!

A treia generație Dacia Sandero și Logan se află la a doua rechemare în service chiar dacă au fost lansate în urmă cu aproximativ un an.

Luna aceasta, constructorul de la Mioveni a fost nevoit să notifice autoritățile și clienții pentru a reveni în service cu modelele care sunt echipate cu motorul 1.0 litri SCe benzină, de 65 CP (cod motor B4D*419), din cauza unei posibile defecțiuni generate de conducta de alimentare cu benzină.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3