Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

DARURI DE PAȘTE PENTRU FAMILII NEVOIAȘE DIN MIOVENI

Sărbătoarea Sfintei Învieri se apropie, iar membrii asociaţiei de voluntari TEAM „Topârceanu” au finalizat proiectul umanitar „De la suspin la zâmbet”, proiect început pe 31 martie.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Cu banii obţinuţi în urma unui spectacol în cadrul căruia au urcat pe scenă micii artişti ai Şcolii „George Topârceanu” din Mioveni, împreună cu prietenii lor de la Şcoala Ţiţeşti şi de la Liceul „Iulia Zamfirescu”, au putut oferi o masă tradiţională de Paşte pentru trei familii sărace din Mioveni.

Serviciul de Asistenţă Socială din Primăria Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni s-au ocupat de găsirea familiilor.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea chiar înainte de Paște

Voluntarii au întocmit lista de cumpărături, au achiziţionat produsele și apoi au bătut la uşile celor trei familii, care s-au arătat emoţionate de gestul creştinesc al tinerilor din asociaţia TEAM „Topârceanu”.

Toți voluntarii le mulţumesc public instituţiilor pe care le-au avut alături în proiectul „De la suspin la zâmbet”: Primăria Mioveni, Centrul Cultural Mioveni şi Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”, precum şi partenerului media, televiziunea ABSOLUT  TV.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90