930×122 POSADA 5

centrul cultural mioveni

DE AZI, 7 ZILE CU FLASH MOB, SPORT, FITNESS ȘI AEROBIC ÎN MIOVENI

În perioada 7-13 septembrie se va desfășura Săptămâna Europeană a Sportului, la inițiativa comisiei pentru sport a Uniunii Europene. Săptămâna va fi marcată începând de astăzi și în orașul Mioveni, după următorul program:

Citiți și: Ziua Națională a Portului Popular – sărbătorită la Mioveni

Luni, 7 septembrie

Ora 11 – Conferință de presă (în sala de Consiliu a Primăriei)
Între orele 12 – 12:30 – Flash Mob (pe platoul din Centrul Civic)

Citiți și: Festival de zile mari la Mioveni

Marţi, 8 septembrie

Între orele 18 – 20 – Prevenţia sănătăţii prin sport și educație fizică. Amenajarea unui stand de prezentare a ofertelor de cursuri ale Centrului Cultural Mioveni, oferte ale sălilor de fitness și cluburilor sportive. Vor participa instructorii şi antrenorii cursurilor care se desfăşoară la Centrului Cultural Mioveni, CS Dacia Mioveni 2012, CS Mioveni și TEAM Mioveni (pe platoul din Centrul Civic).

Miercuri, 9 septembrie
Între orele 10 – 14 – Jocuri demonstrative de volei, handbal, oină, fotbal și tenis de masă (în sala de sport a Şcolii gimnaziale „Liviu Rebreanu”)

Joi, 10 septembrie
Ora 10 – 15 minute de exerciții fizice la locul de muncă, cu animator

Vineri, 11 septembrie
Între orele 10 – 12 – Concurs de cros și jocuri demonstrative de volei, handbal, oină și fotbal (pe terenul de sport al Şcolii gimnaziale Colibaşi)

Sâmbătă, 12 septembrie

Între orele 8 – 12 – Sălile de profil din oraș vor fi deschise pentru toată lumea, cu intrare gratuită, pentru activități de fitness şi aerobic, cu instructori îndrumători
Între orele 8 – 20 – Cluburile sportive, terenurile de fotbal şi sălile de repetiţii ale Centrului Cultural vor fi deschise pentru toată lumea

Duminică, 13 septembrie
Între orele 8 – 12
– Sălile de profil din oraş vor fi deschise pentru toată lumea, cu intrare gratuită, pentru activități de fitness şi aerobic, cu instructori îndrumători
Între orele 8 – 20 – Cluburile sportive, terenurile de fotbal şi sălile de repetiţii ale Centrului Cultural vor fi deschise pentru toată lumea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90