NOR CURIER 930X122

copii

DISTRACŢIE PE PATINOAR DE SFÂNTUL ANDREI

Pentru mulţi piteşteni distracţia de Sfântul Andrei a început pe patinoar, chiar dacă vremea nu a fost chiar cea mai nimerită pentru o asemenea activitate.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Mulţi copii au mers astăzi să facă mişcare pe patinoarul din centru, de lângă Teatrul „Alexandru Davila”. Nu toţi au reuşit să se ţină pe picioare când au ajuns pe gheaţă, dar iarna abia e la început şi au timp să înveţe.

Preţul distracţiei pe patine este de 15 lei pe oră. Patinele sunt oferite gratis. Programul pentru zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri este de la ora 12 la ora 22, iar sâmbăta, duminica şi în zilele de sărbătoare – de la ora 10 la ora 22.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Municipalitatea va pune la dispoziţia piteștenilor şi patinoarul din pădurea Trivale. Acesta va funcţiona aproape de Grotă, după 5 decembrie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90