EcoMoto 930×122

blocaj

inauguraredrumgavana23

DN CURTEA DE ARGEȘ-RÂMNICU VÂLCEA A DEVENIT AZI DRUMUL ZAHĂRULUI!

În urmă cu puțin timp a fost reluat traficul auto pe DN 73 C Curtea de Argeș-Râmnicu Vâlcea. Câteva ore la rând traficul a fost blocat din cauza unui eveniment rutier care a avut loc la kilometrul 60, pe raza comunei argeșene Ciofrângeni, în zona Piatra.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Drumul a fost blocat după ce remorca unui TIR a derapat pe sectorul de drum respectiv, semnalizat cu restricție de 7, 5 tone. TIR-ul era condus din direcția Râmnicu Vâlcea-Curtea de Argeș de către un șofer în vârstă de 30 de ani din județul Alba. Remorca era încărcată cu 20 de tone de zahăr, care s-a împrăștiat pe partea carosabilă. Șoferul a fost amendat cu 180 de lei.

În cele câteva ore până la deblocarea drumului ruta ocolitoare pentru autovehiculele care au circulat din direcţia Curtea de Argeş către Râmnicu Vâlcea a fost drumul național 73 C, comuna Ciofrângeni-satul Burluşi, din Ciofrângeni-drumul județean 678 A-Poienarii de Argeş-Morăreşti-DN 7-Vărzaru-Râmnicu Vâlcea. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90