EcoMoto 930×122

alimente

DOSAR PENAL LA O GRĂDINIȚĂ DIN ARGEȘ. ACUZAȚIA: AR FI FURAT MÂNCAREA COPIILOR

Dosar penal la o grădiniță din Argeș. Acuzația: ar fi furat mâncarea copiilor. Poliția orașului Mioveni s-a autosesizat și a deschis un dosar penal in rem pentru un presupus furt după ce pe o rețea de socializare au apărut acuzații din care ar reieși că membri ai personalului grădiniței Tic Pitic din Mioveni ar fi sustras din alimentele destinate copiilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Primarul Ion Georgescu anunță că și instituția pe care o conduce a declanșat o anchetă.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

„În urma apariției unor imagini în spațiul public care făceau referire la o presupusă sustragere de alimente din grădinița Tic Pitic, aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Mioveni și alți reprezentanți ai instituțiilor competente au demarat o anchetă pentru a clarifica situația.

După ce se vor elucida împrejurările care au condus la această situație, vor fi trase concluziile, iar în situația în care vor fi constatate abateri și încălcări ale legii, persoanele vinovate riscă să părăsească instituția.

Imaginile care făceau referire la presupusa sustragere de alimente din grădinița respectivă au fost postate de pe un cont care s-a dovedit a fi fals și care între timp a fost dezactivat”, informează primarul Mioveniului, care a publicat pe pagina sa de socializare fotografiile respective, însoțite de un comentariu al anonimului care acuză: „Cam așa se fură mâncarea copiilor de la grădinița Tic Pitic Mioveni (Vor urrma și alte dezvăluiri)”. (Sursă foto: Facebook) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90