NOR CURIER 930X122

ceair

ETERNUL „ȘLAGĂR” ÎN CEAIR – CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Șlagărul „Țigări, țigări, țigări!” este etern în zona pieței agroalimentare Ceair din Pitești. Țigările de contrabandă se comercializează pe mai departe, fără ca vânzătorii să aibă teamă de Poliție.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pe strada Traian Vuia din zona Ceair o femeie în vârstă de 44 de ani din comuna argeșeană Băbana avea la vânzare pachete cu 400 de țigări. Țigările erau fabricate în Belarus și nu aveau timbru fiscal emis de autorităţile române. A fost prinsă de polițiștii de la Secția 1. I s-a făcut dosar penal, iar toate pachetele de țigări i-au fost confiscate.

Fără îndoială, însă, că și în ciuda acestui caz „răsunător” rezolvat de polițiști și a cantității „impresionante” de țigări confiscate, șlagărul se va auzi în continuare pe ulițele pieței, fredonat cu voinicie de alți vânzători de contrabandă: „Țigări, țigări, țigări!”

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3