New Profesional Consult 930 x 122

droguri

DROGAȚI PE LITORAL! CANNABIS ȘI ECSTASY ÎN MAMAIA!

Mamaia este frecventată în sezonul estival și de consumatori și traficanți de droguri. Nu puțini își fac veacul, probabil, prin cluburile de fițe din cea mai titrată stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au prins în flagrant în Mamaia doi tineri consumatori de droguri. Ambii veniți la mare din Ilfov, unul în vârstă de 19 ani, iar celălalt, de 20, au fost prinși cu 50 de grame de cannabis. Polițiștii au descoperit drogurile după ce le-au controlat tinerilor bagajele și autoturismul cu care se deplasau. Fiecare dintre cei doi s-a ales cu dosar penal.

Tot în Mamaia un alt tânăr, din București, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărului i s-au găsit în haine, dar și în autoturism 39 de comprimate ecstasy, pe care intenționa să le vândă.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90