Donaris 930 x 122

autostrazi

E POSIBILĂ ÎNCHIDEREA CIRCULAȚIEI – VEZI UNDE!

Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că azi, 6 ianuarie 2016, este posibilă producerea fenomenului de ploaie înghețată, care se poate transforma în polei pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din Oltenia, Muntenia (inclusiv din județul Argeș, așadar) și Dobrogea.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

În acest sens, CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră, poate lua măsura restricționării sau închiderii circulației pentru evitarea producerii de evenimente rutiere și acționarea imediată cu material antiderapant și degivrant.

După încetarea fenomenului circulația va fi redeschisă imediat ce sunt îndeplinite condițiile de siguranță a circulației, anunță CNADNR.

Citiți și: Pe aceste drumuri se lucrează! Șoferi, fiți foarte atenți

„Rugăm participanții la trafic să circule cu prudență și să respecte indicațiile Poliției Rutiere și ale lucrătorilor de la CNADNR.”, precizează Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90