EcoMoto 930×122

asfalt

EPITEȘTI A RECLAMAT, PRIMĂRIA A ASFALTAT (GALERIE FOTO)

Luni, 29 iunie, ePitești a scris despre modul mizerabil în care arătau străzile Armand Călinescu și Egalității din centrul municipiului după lucrările din zonă.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Vă invităm să (re)citiți articolul aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/mare-nesimtire-pe-strazile-armand-calinescu-si-egalitatii/.

În urma articolului nostru Primăria a luat, în sfârșit, măsuri și a peticit cu asfalt porțiunile afectate de lucrări și acoperite cu pământ și pietriș.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Sperăm ca pe viitor să nu mai fie nevoie ca noi să atragem public atenția pentru ca administrația condusă de viceprimarul Cornel Ionică să facă treabă. Salutăm, totuși, promptitudinea cu care Primăria a reacționat la cele sesizate de ePitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • daniel spune:

    poate ar trebui sa atrageti atentia si asupra iluminatului in zonele trecerilor de pietoni dar si a trotuarului din dreptul trecerii, pentru ca pietonii sunt observati cand sunt deja pe trecere, nu cand au intentia de a traversa! ma gandesc la zona frecventata personal, respectiv bd petrochimistilor in special, dar si pe portiunea dintre rectorat si ceair.
    cat priveste denivelarile, au aud la nivel niste canale de pe bd republicii, dar acea denivelare perpendiculara pe directia de mers din apropierea semaforului de la scoala 8, nu s-a putut pune niste asfalt..te doare mintea efectiv! in schimb, pe celalat sens, unde s-au efectuat niste lucrari, s-a pus, dar mai inalt decat nivelul…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90