EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

EVENIMENT IMPRESIONANT LA CENTRUL CULTURAL

În perioada 20-22 decembrie 2017, Centrul Cultural Educativ Mioveni organizează „Serbarea de Crăciun”, la care participă elevii cursanți ai instituției.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Evenimentul a debutat cu o expoziție de pictură și modelaj în lut, sub îndrumarea profesorilor Carmina Iordachi (abilități practice), Ioana Lucia (artă modernă și iconografie), Lucia Galan (pictură) și Orlando Năstase (modelaj în lut).

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

De asemenea, au avut loc un recital de pian, sub coordonarea Denisei Iliuță, și un moment de balet, prezentat de grupele coregrafei Nicoleta Andrei.

Astăzi, de la ora 16, serbarea va continua, fiind invitați în sala de spectacol a Centrului Cultural Educativ Mioveni părinți, frați, surori și bunici ai cursanților.

“La chitară vom cânta sub îndrumarea domnului profesor Levente Hamar, dans modern și sportiv vom face cu domnul profesor Daniel Ionescu, iar la mandoline vom cânta cu doamna profesoară Florica Arsenescu. La dans popular și modern, avansați și începători, vom dansa cu domnul profesor Ion Horobeanu, iar programul se va încheia cu un moment de canto de muzică ușoară alături de doamna profesoară Alexandra Bădulescu.

Prezentatori vor fi copii de la Public speaking, sub îndrumarea doamnei profesoare Adriana Hoaghea.”, transmite Centrul Cultural Educativ Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90