930 x122 grota rece

ati judetean

Exclusiv: Șefa secției ATI de la „Județean”, schimbată! Cine îi ia locul!

Exclusiv: Șefa secției ATI de la „Județean”, schimbată! Cine îi ia locul!

Mandatul dr. Floarea Luminița Galbenu de șef de secție ATI de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești expiră mâine, 2 iulie 2022.

Din informațiile pe care le deținem, mandatul acesteia a fost prelungit din trei în trei luni, lucru cu care dr. Luminița Galbenu nu ar mai fi de acord.

Pe de altă parte, Consiliul Județean nu a organizat până acum concurs pentru acest post.

L-am contactat pe președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă, care ne-a declarat cu privire la această situație:

„Nu s-a organizat un concurs pentru această funcție pentru că nu ni s-a solicitat. Dacă ni se solicita, se organiza!”

Am mers mai departe pe „fir” și am luat legătura cu reprezentații oficiali ai Spitalului de Urgență Pitești. Am întrebat-o cu privire la acest subiect pe purtătoarea de cuvânt a instituției, Cristina Cazacu, aceasta declarându-ne:

Într-adevăr, în data de 2 iulie a.c. va expira mandatul doamnei doctor Galbenu.

Directorul medical al SJU Pitești, dr. Ștefan Costin (foto), va prelua atribuțiile de coordonare până la numirea unui medic șef ATI.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Galbenu Luminita spune:

    Buna-seara! In acest articol existà o greseala.Mandatul meu nu a fost prelungit din 3 in 3 luni.In anul 2018 am ocupat functia de sef de sectie prin concurs.In acest moment mi s-a incheiat acest mandatConform legislatiei in vigoare se va organiza un concurs pentru ocuparea acestei functii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3