930×122 CAPRA 5

autostrada transilvania

FAST & FURIOUS! ȘOFER PRINS CU 211 KM PE ORĂ!

În ultima vreme numărul șoferilor care depășesc cu mult viteza maximă legală a crescut.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

În această dimineață, în jurul orei 6:30, un alt conducător auto a fost oprit în trafic de polițiști după ce aparatul radar l-a înregistrat gonind cu peste 200 de km pe oră. Mai exact, cu 211 km pe oră! S-a întâmplat pe autostrada Transilvania, la kilometrul 49, pe sensul de mers Câmpia Turzii-Gilău. Șoferul, un bărbat în vârstă de 41 de ani din județul Mureș, a fost amendat cu 810 lei pentru depășirea vitezei regulamentare și cu alți 540 de lei pentru că nu avea asupra lui documentele prevăzute de lege în cazul conducătorilor auto. De asemenea, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, care va fi suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Despre cazuri similare puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/inca-un-vitezoman-gonea-spre-mare-cu-218-km-pe-ora/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90