Donaris 930 x 122

berevoești

FEMEIE TRIMISĂ LA PUȘCĂRIE ÎN DOSARUL STĂPÂNILOR DE SCLAVI

Femeie trimisă la pușcărie în dosarul stăpânilor de sclavi. O femeie în vârstă de 26 de ani, Cerasela Onică, a fost din nou încarcerată ca urmare a condamnării sale în dosarul stăpânilor de sclavi din comuna argeșeană Berevoești.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

Vă amintim că femeia a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru trafic de persoane și lipsire ilegală de libertate.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Câmpulung au dus la îndeplinire mandatul de executare a pedepsei emis de Curtea de Apel Pitești. Condamnata a fost închisă iar în penitenciar.

Citiți și: Poți face pușcărie dacă ai asta în mașină!

În vara acestui an, femeia a făcut parte dintr-un lot de 7 persoane încarcerate în dosarul stăpânilor de sclavi (AICI, subiectul pe larg). Pentru că ulterior încarcerării a născut, a ieșit din închisoare, dar acum a fost reîncarcerată. (Foto: Arhivă, descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90