EcoMoto 930×122

executare silită

FIRMĂ DE JOCURI DE NOROC, EXECUTATĂ CU FULGI CU TOT ÎN ARGEȘ

Finanţele Publice din municipiul Câmpulung Muscel au început procedura de executare silită a unui agent economic din Târgu Mureş (SC RGT SRL) care a desfăşurat activităţi de jocuri de noroc în județul Argeş.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Serviciul Fiscal Municipal Câmpulung a scos la vânzare șapte aparate de tip slot machine ale firmei, toate fabricate în anul 2009. Aparatele au funcţionat în diverse săli de jocuri de noroc din municipiul Câmpulung Muscel și comunele Rucăr şi Mihăeşti.

Valoarea de pornire la licitaţie pentru fiecare aparat în parte este de 2.972 de lei. Licitaţia va avea loc pe 1 august 2019, de la ora 11, la sediul Serviciului Fiscal Municipal Câmpulung.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Firma din Târgu Mureș este executată silit de Fisc pentru recuperarea unor datorii pe care le are de plată la bugetul statului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90