New Profesional Consult 930 x 122

flagrant delict

FLAGRANT DELICT ÎN PRUNDU. ANCHETĂ LA FINAL

Flagrant delict în Prundu. Anchetă la final. Poliţiştii Secţiei 4 din Pitești au finalizat ancheta într-un dosar penal de furt calificat.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 martie 2019, trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale (S.C. Supercom S.R.L) din cartierul Prundu, de unde ar fi furat bunuri în valoare de circa 20.000 de lei.

Au fost prinși în flagrant delict de o patrulă a Poliției.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Pe 23 martie 2019, cei trei (Cătălin Pompei, de 20 de ani, Ardeleanu Stănescu-Bădoi, de 26 de ani, ambii din comuna Bradu, și Ionuț Laurențiu Glodinaru, de 27 de ani, din orașul Topoloveni) au fost reţinuţi pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetaţi în arest la domiciliu.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Pentru furt calificat, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90