930×122 CAPRA 5

ionuț moroiu

FRAȚI ÎN UNIFORMĂ – PITEȘTIUL SE MÂNDREȘTE CU EI!

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc ceremonia de absolvire a promoției 2016 a Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov. Printre absolvenți se numără și piteșteanul Ionuț Moroiu. În vârstă de 21 de ani, el a absolvit, cu grad de sublocotenent, specializarea Aviație Naviganți pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie în plin Centrul orașului

Ionuț Moroiu a optat pentru un loc de muncă deosebit, într-un serviciu foarte apreciat de opinia publică. Va lucra ca pilot pe un elicopter SMURD, dar nu în Pitești, ci în Constanța. Va ajuta la salvarea de vieți omenești.

Constanța este locul în care lucrează fratele său, Mădălin Moroiu. Ceva mai mare ca vârstă (24 de ani), Mădălin este subinspector în Poliția Municipiului Constanța, la Investigații Criminale, acolo unde își face datoria cu profesionalism. Cu doar doi ani în urmă, în 2014, a absolvit Academia de Poliție „Al. I. Cuza” din București.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Motociclist implicat

Înainte de studiile universitare, ambii au absolvit prestigiosul Colegiu “I.C. Brătianu” din Pitești. Mădălin în 2011, iar Ionuț în 2013.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3