930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

GRATUITE! CURSURI LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Centrul Cultural Mioveni oferă din nou cursuri gratuite pentru copii și tineri.

Citiți și: Argeș: Se întâmplă ceva inedit! Toată lumea e așteptată

Înscrierile vor avea loc în perioada 1-30 septembrie 2016, la sediul instituției (strada Aleea Înv. Al. Popescu, nr. 5 – lângă Catedrala ortodoxă „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Mioveni) și se vor face la sediul instituției, de luni până vineri, între orele 8 și 20. Actele necesare pentru înscriere sunt o copie după certificatul de naștere al copilului (minor) și o copie după BI/CI al părintelui. Cursurile vor fi reluate luni, 3 octombrie.

Oferta de cursuri gratuite a Centrului Cultural Mioveni cuprinde în anul școlar 2016-2017 câteva noutăți: dans sportiv/modern, curs de public speaking pentru copii și tineri și curs de limba și cultura chineză. De asemenea, sunt reluate și cursuri care s-au organizat în anii trecuți și care au avut mare succes: canto muzică ușoară, dans popular, dans modern, mandoline, grup vocal, fotografie, pian, orgă, fanfară, pictură, teatru și chitară.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Iată o listă completă a cursurilor organizate în anul școlar 2016-2017: canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, chitară, orgă, mandolină, instrumente de suflat, balet, dans modern/sportiv, dans popular, artă fotografică, teatru, pictură, iconografie și artă modernă, abilități practice, modelaj în lut, engleză, franceză, chineză, public speaking și inițiere în Go.

Relații suplimentare puteți obține la numărul de telefon/fax 0348.445.856.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90