EcoMoto 930×122

Arges

GRAV! COPII DE 10, 11 ȘI 13 ANI, ACUZAȚI DE FURT DIN MAȘINI

Noi cazuri de furturi cu autori minori!

Citiți și: A nins în Argeș!

Un prim caz vizează un copil în vârstă de 13 ani din comuna Bascov, bănuit că pe data de 22 iunie a acestui an ar fi furat bani dintr-o autoutilitară parcată pe strada Marta Rădulescu din Piteşti. Minorul ar fi forţat geamul portierei şi ar fi sustras 540 de lei dintr-un portofel.

Poliţiştii piteșteni de la Secţia 3 au recuperat banii și i-au înapoiat păgubitului.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Un al doilea caz îi are ca protagoniști pe doi copii, de 10 și 11 ani, din Câmpulung Muscel. Cei doi sunt acuzați că au furat ieri dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Câmpulung produse alimentare si băuturi alcoolice în valoare de 600 de lei. Copiii au profitat de faptul că portierele mașinii nu erau asigurate.

Sesizați de proprietara autoturismului, o câmpulungeancă de 41 de ani, polițiștii de la Biroul Ordine Publică din municipiu au dat repede de urma celor doi și au recuperat bunurile furate.

Poliția Câmpulung anchetează cazul sub acuzația de furt calificat și va sesiza Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș şi Serviciul de Protecţie şi Asistenţă Socială din Primăria Câmpulung.

Chiar ieri ePitești atenționa din nou asupra creșterii numărului de furturi din autoturisme având minori ca autori: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/furt-din-autoturism-in-merisani-autorul-e-minor/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90