New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

NOI AUTOBUZE DIN POLONIA AU AJUNS ÎN PITEȘTI

Firma poloneză Solaris a livrat încă 9 autobuze noi către Publitrans.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Astfel, în parcul auto al societăţii de transport a municipalității Pitești sunt acum 14 autobuze noi, dintr-un total de 70 care vor veni din Polonia și care vor intra pe trasee în luna iunie. Celelalte autobuze urmează să fie livrate până la finalul acestei luni, după care vor fi făcute procedurile de înscriere în circulaţie.

Amintim că Publitrans a accesat un credit de 13.000.000 de euro la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru cumpărarea de autobuze noi. Potrivit Primăriei, contractul de împrumut a impus şi creşterea preţurilor la biletele de călătorie şi abonamente, scumpirea având loc pe 1 ianuarie 2015.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Autobuzele Solaris sunt albe şi cu dungi roşii, personalizate pentru Publitrans. Au camere video de supraveghere şi la şofer, şi pentru pasageri. Există 27 de locuri pe scaune şi 76 în picioare, inclusiv locuri și rampe pentru persoanele cu handicap. Sistemele exterioare de lumini sunt cu led. Toate autobuzele sunt Euro 6 şi consumă 37, 5 litri de combustibil la 100 de km. Când se atinge temperatura de 22 de grade Celsius, sistemul de climatizare intră automat în funcţiune. Caroseria este din inox şi are o garanţie de 15 ani.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3