New Profesional Consult 930 x 122

Arges

INCENDII VIOLENTE ÎN ARGEȘ

Incendii violente în Argeș. Incendiile de vegetație uscată nu mai contenesc. În unele cazuri, focul se extinde și la anexe gospodărești sau case.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

Azi noapte, în jurul orei 3, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în comuna Băiculești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, care s-a extins și la o magazie, existând riscul extinderii și la casa din apropiere. Au ars: aproximativ 100 mp de vegetație uscată, magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 25 mp, 1 mc lemn de foc și 30 paleți din lemn.

Un incendiu având aceeași cauză s-a produs ieri după-amiază în comuna Ungheni. Au intervenit un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Ungheni și Miroși cu o autospecială și 5 voluntari

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

Incendiul s-a extins la o casă și o magazie. Intervenția a fost dificilă din cauza faptului că nu au existat surse de apă în zonă, alimentarea autospecialelor făcându-se de la o distanță de aproximativ 5 km.

Au ars:  – la primul proprietar: magazie pe 40 mp, 10 mp prispa casei, contorul de energie electrică, 10 kg materiale textile, 5 ml gard din lemn, 8 copaci, 8000 mp vegetație uscată și 2 mp astereală casă;

– la al doilea proprietar: 1000 mp de vegetație uscată. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90