NOR CURIER 930X122

incident

INCIDENT GRAV ÎN PITEȘTI: POLIȚIST LOVIT DE MAȘINĂ

Un incident grav a avut loc astăzi pe Aleea Parcului, în zona Expo-Parc din cartierul piteștean Ceair.

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

Un echipaj de la Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești a oprit în trafic un șofer care ar fi intrat cu autoturismul pe interzis, pe o stradă cu sens unic. Șoferul ar fi venit dinspre Calea București și ar fi intrat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu. Inițial conducătorul auto ar fi oprit la semnalul polițiștilor. Rugat să prezinte actele, șoferul ar fi refuzat și ar fi plecat în trombă. Este momentul în care unul dintre cei doi agenți ar fi fost luat pe capotă. Polițistul, Ion Voica, ar avea probleme la un picior și la coloana vertebrală. El a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde acum este suspus investigațiilor medicale.

Conducătorul auto, în vârstă de circa 40 de ani, ar fi fugit, iar acum Poliția îl caută. Individul ar fi din orașul Mioveni. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90