930×122 CAPRA 5

ambulanta

INCREDIBIL! AMBULANȚĂ ATACATĂ LA DRUMUL MARE!

O ambulanță a fost lovită aseară, în jurul orei 21, cu o sticlă în timp ce se îndrepta către o urgență medicală. Ambulanța trebuia să ajungă în comuna argeșeană Ciofrângeni, la un pacient cu probleme cardiace.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Directorul Serviciului de Ambulanță Argeș, Luminița Paul, precizează pentru ePitești că la câțiva kilometri înainte de destinație, pe raza comunei Tigveni, cineva dintr-un grup mai mare de persoane aflate pe marginea drumului a aruncat cu o sticlă, geamul din dreapta față al ambulanței fiind spart. Din fericire, nimeni din ambulanță nu a fost rănit. Potrivit aceleiași surse, a fost vorba de un grup de 15-20 de persoane, cetățeni de etnie romă. Șoferul a oprit ambulanța, în care se aflau și un medic și un asistent, și a sunat la Poliție. Luminița Paul afirmă că au urmat agresiuni verbale la adresa personalului din ambulanță, dar nu și agresiuni fizice.

După venirea Poliției ambulanța și-a continuat drumul către Ciofrângeni. Poliția anchetează acum cine a aruncat cu sticla și motivul acestui comportament inadmisibil. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90