930 x122 grota rece

autostrada

INFOTRAFIC: ACUM, PE AUTOSTRADĂ

Infotrafic: acum, pe autostradă. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe parcursul zilei de astăzi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers către Pitești, se execută diverse lucrări:

Citiți și: Avertizare INFOTRAFIC! Se întâmplă la noapte!

-până în jurul orei 18, la kilometrii 99, 110 și 112, pe banda 1 – lucrări de plombare

-până în jurul orei 16, între kilometrii 109 și 116, pe banda 2 – lucrări de întreținere în zona mediană (curățare de nisip).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Conducătorilor auto li se recomandă ca pe tronsoanele respective să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • dorel spune:

    da ar putea lasa nisipul acolo, vine acu iarna si la cat de mult este pe varianta pitesti e posibil sa fie util vreo 2-3 ierni, pentru toata „autostrada”.
    sa adune doar gunoaiele (parca este groapa de gunoi intre sensuri)
    ce retardati se ocupa de drumurile din arges? se ocupa si ei secolul asta de marcajele rutiere (pe dn7, spre valcea au plombat cate ceva dar marcaj??; pe dn7c pana la curtea de arges…drumul are si margini; dn73 bezna totala).
    am fost pana la brasov zilele astea, marcajul este de acum 2 ani si parca se vede mult mai bine decat marcajul proaspat realizat la noi; ce naiba folosesc ei si noi nu (suntem mai ecologici si folosim acuarele?)
    este un miracol in conditiile astea ca nu-s accidente ( ma rog sunt cateva, dar la cat sunt drumurile de periculoase…., poate s-au obijnuit soferii cu conditiile astea ).

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3