EcoMoto 930×122

elevi

INTERVENȚII SMURD PENTRU 2 ELEVI DE LA ȘCOALA MILITARĂ

Intervenții SMURD pentru 2 elevi de la Școala Militară. Doi elevi de la o școală militară, un băiat și o fată, ambii în vârstă de 19 ani, au acuzat stări de rău în timpul festivității oficiale care a avut loc astăzi în zona Pieței „Vasile Milea” din centrul Piteștiului cu ocazia aniversării Zilei Naționale a României.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Nu au leșinat, dar s-au simțit rău, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care nu precizează cauza. Probabil, cei doi elevi militari au avut de suferit de pe urma frigului (la ora festivității în Pitești temperatura aerului era de sub 1 grad Celsius) și a efortului depus (s-au pregătit în aceste zile alături de colegii lor pentru festivitatea de astăzi).

Au primit ajutor medical la fața locului din partea unui echipaj SMURD și nu a fost nevoie să fie transportați la spital. Nu știm dacă după ce au beneficiat de îngrijiri medicale au revenit în „dispozitiv” sau, așa cum ar fi fost normal, au primit „învoire”.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

AICI, imagini de la parada militară de astăzi din centrul municipiului Pitești. (Foto: descriptiv, festivitatea militară de azi din Piața „Vasile Milea”)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90