930×122 CAPRA 5

armata

(VIDEO) PARADĂ MILITARĂ ÎN PITEȘTI

Paradă militară în Pitești. Programul stabilit de autoritățile județene pentru sărbătorirea astăzi, 1 Decembrie 2019, a Zilei Naționale a României a inclus și o paradă militară în centrul municipiului Pitești.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Ceremonia militară care a cuprins și parada s-a desfășurat cu începere de la ora 10 în zona Pieței “Vasile Milea”.

Au participat militari ai Armatei, jandarmi, polițiști, angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, salvamontiști și elevi.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

Și-au dat concursul Fanfara Consiliului Judeţean Argeş și Corul Veteranilor “Mihai Viteazul” din Pitești.

Festivitatea, care a avut loc pe o vreme urâtă, cu lapoviță și mai puțin de 1 grad în termometre, a fost organizată de Garnizoana Pitești.

Amintim că parada militară de anul trecut din centrul Piteștiului a dezamăgit publicul prezent în număr mare.

Cu atât mai mult cu cât în 2018 am sărbătorit centenarul Marii Uniri, parada din urmă cu un an a fost una modestă: doar trupe (cu o defilare firavă, scurtă!), fără tehnică militară de luptă. Nu puțini piteșteni din public au plecat dezamăgiți acasă (AICI, imagini și subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90