New Profesional Consult 930 x 122

drumuri

drum_inchis

ARGEȘUL, OCOLIT DE INVESTIȚIILE ÎN DRUMURI

Cu excepţia lucrărilor de reabilitare a drumurilor Piteşti-Craiova şi Piteşti-Câmpulung Muscel, Argeşul a fost ocolit în ultimii trei ani de investiţii majore în infrastructura rutieră.

Citiți și: Pe aceste drumuri se lucrează! Șoferi, fiți foarte atenți

O analiză a Ziarului Financiar arată că în perioada respectivă Transilvania şi Banatul au atras cei mai mulţi bani pentru construirea de autostrăzi şi reabilitarea de drumuri naţionale: peste 1.000.000.000 de euro. La polul opus, Moldova este regiunea care a avut cele mai mici investiţii în şosele: circa 100.000.000 de euro. Tot în ultimii trei ani, în partea de sud a ţării (Oltenia, Muntenia şi Dobrogea) au mers către autostrăzi şi drumuri naţionale în jur de 328.000.000 de euro. Cele mai importante proiecte din această zonă au fost autostrăzile A 2 Bucureşti-Constanţa și A 3 Bucureşti-Ploieşti.

De notat că pentru judeţul Argeş sunt creionate două proiecte importante de infrastructură rutieră: drumul expres sau autostrada Piteşti-Sibiu şi drumul Piteşti-Craiova.

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90