New Profesional Consult 930 x 122

educatie

INVESTIȚIE PENTRU EDUCAȚIE LA TOPOLOVENI

Primăria orașului Topoloveni este preocupată de asigurarea tuturor condițiilor pentru elevi și profesori, astfel încât actul educațional să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.
În acest sens, Primăria pune la bătaie suma de 1.746.309 lei, fără TVA, pentru achiziția unor echipamente moderne pentru unitățile de învățământ din oraș. Este vorba despre dotarea unităților de învățământ din Topoloveni cu echipamente mobile IT de tip tablete pentru uz școlar, respectiv dotarea cu echipamente și dispozitive necesare activității didactice de tip: laptop, sistem all-in-one, camere web pentru videoconferință, proiector, ecran proiecție, tablă interactivă, router wireless.
Licitația în acest sens a fost lansată deja, iar până pe 12 noiembrie se primesc oferte tehnice și de preț din partea firmelor interesate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3