Donaris 930 x 122

lunca argesului

INVESTIŢII ÎN PARCUL LUNCA ARGEŞULUI

Pentru anul în curs, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti are în plan mai multe investiţii.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Una dintre acestea este modernizarea locurilor de joacă din parcul Lunca Argeşului, inclusiv prin achiziţionarea şi montarea unor noi echipamente. Valoarea investiţiei este estimată la 600.000 de lei.

Tot în parcul Lunca Argeşului ar urma să fie investiți 184.000 de lei pentru montarea unui sistem de pompare a apelor pluviale, astfel încât aleile şi spaţiile verzi să nu mai fie inundate atunci când plouă abundent. Digul construit în zonă pe malul Argeşului a rezolvat problema revărsării apelor râului în parc, dar încă mai sunt situații când apa bălteşte pe alei în urma precipitațiilor.

Citiți și: În Pitești se întrerupe curentul electric! Zone afectate

Pe de altă parte, SPEP a prevăzut pentru anul 2020 şi 700.000 de lei pentru începerea lucrărilor de amenajare a unei baze sportive de cartier pe strada Florilor din Ceair, pe terenul cunoscut sub numele de „San Siro”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90