New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

autobuze

JANDARMI ȘI POLIȚIȘTI, ÎN CONTROL PE AUTOBUZELE 2 ȘI 19

Problema furturilor din buzunare și din genți și a comportamentului necivilizat în mijloacele de transport în comun din Pitești nu își găsește rezolvare de ani buni. Asta în ciuda reclamațiilor repetate pe care, de-a lungul timpului, călătorii nemulțumiți le-au adresat atât Primăriei, cât și presei.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Din când în când, Poliția, Jandarmeria și personal de la Publitrans organizează controale în autobuze. Un astfel de control a avut loc ieri, timp de trei ore, pe liniile 2 și 19. Bilanțul: cinci femei au fost amendate pentru că, spune Poliția, formau un grup care urca în autobuze pentru furturi. Amenzile au totalizat 2.500 de lei. Femeile au vârste cuprinse între 20 și 46 de ani și domiciliază în Pitești și comuna Bascov, de lângă Pitești.

Controalele sporadice sunt, însă, doar frecție la un picior de lemn. Poate doar organizarea unor controale periodice și dese ar da rezultate vizibile.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90