930×122 CAPRA 5

alcool

„JUNGLĂ” RUTIERĂ ÎN ARGEȘ

În perioada 25-29 decembrie 2019, polițiștii rutieri argeșeni au dat aproape 790 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 200.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Zilnic, în medie, s-a acționat cu opt aparate radar, fiind constatate nu mai puțin de 190 de abateri la regimul legal de viteză, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Au fost reținute în vederea suspendării 70 de permise de conducere: 31 pentru viteză excesivă, 6 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte încălcări ale regulilor rutiere. De asemenea, în cele cinci zile polițiștii rutieri argeșeni au retras 22 de certificate de înmatriculare.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

În perioada menționată pe șoselele din Argeș au murit în accidente de circulație patru persoane (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3