930×122 CAPRA 5

accident mortal

UPDATE: SĂPTĂMÂNĂ NEAGRĂ PE ȘOSELE. ÎNCĂ UN ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

(UPDATE 2): Ne-a contactat fiul bărbatului decedat în accident. “La Spitalul Județean când am fost să vorbesc eu împreună cu fratele meu cu șoferul, el a spus că nu a consumat alcool și că nu avea viteza.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Vreau să se lămurească faptul că tatăl meu era pe „trotuar” (marginea străzii) și că în toată comuna Merișani există doar o trecere de pietoni.

Tatăl meu a fost luat din plin de autoturism, care se spune că circula cu peste 150 de km/h și mergea cu faza lungă. De aceea nu a avut timp să reacționeze, posibil conducătorul a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și a alcoolului.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Iar pe toată șoseaua nu este nici măcar o urma de frână!”, spune fiul victimei, de la care am primit și fotografia cu autoturismul implicat în accident.

(UPDATE 1): „În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru a-i fi ridicate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, anunță Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Săptămână neagră pe șosele. Încă un accident mortal în Argeș. Un alt accident rutier grav a avut loc cu puține minute în urmă în județul Argeș, pe DN 7C, pe raza comunei Merișani.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, un pieton a fost accidentat mortal în timp ce s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului. Avea 52 de ani și era din Merișani, conform sursei citate.

Pietonul a fost lovit în plin de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 34 de ani din Cluj Napoca, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă trimis la fața locului a constatat decesul. „Bărbatul a fost găsit cu politraumatisme incompatibile cu viața”, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

„Polițiștii Serviciului Rutier Argeș fac în continuare cercetări, iar în cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, potrivit sursei citate.

Este al cincilea accident de circulație mortal care a avut loc în ultimele 6 zile în Argeș.

Pe 23 decembrie 2019, un pieton și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DN 73D, în Colibași (AICI, subiectul pe larg). Tot pe 23 decembrie, pe același drum, dar în Boteni, s-a produs un alt accident mortal (AICI, amănunte).

Pe 25 decembrie 2019, o tânără de 24 de ani a decedat în urma unui accident care a avut loc pe DJ 659, în Suseni (detalii, AICI). O zi mai târziu, pe 26 decembrie, două persoane, soț și soție, au murit pe DN 7, în Zamfirești (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90