New Profesional Consult 930 x 122

cupa presei

JURNALIȘTII AU RENUNȚAT LA MICROFOANE ȘI REPORTOFOANE PENTRU PISTOALE!

Jurnaliști din mass-media argeșeană şi-au dat astăzi întâlnire la poligonul de la Valea Iaşului. Cu ocazia tradiționalului concurs de tir organizat de Ziua Jandarmeriei Române, „presarii” au avut un singur scop: punct ochit, punct lovit. Pentru a se obișnui cu pistoalele primite de la jandarmi, jurnaliștii și-au făcut încălzirea înainte de „marea confruntare”. Începători sau cu lecţia învăţată din experienţa anilor anteriori, fiecare a încercat să nimerească ținta și să obțină cât mai multe puncte. La final nimeni nu a plecat supărat, toţi „pistolarii” fiind premiaţi de colonelul Miron Tănase, inspectorul şef al Jandarmeriei Argeș. Iată lista câştigătorilor:

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Fete

Locul 1 – Gina Grigorescu (Absolut TV, Mioveni)

Citiți și: Un turc s-a răsturnat cu TIR-ul în Argeș. Poliția: Nu a adaptat viteza în curbă!

Locul 2 – Minodora Iova (Curier TV, Pitești)

Băieţi

Locul 1 – Sorin Badea (Absolut TV)

Locul 2 – Marian Mihai (Antena 1 Piteşti)

Locul 3 – Romulus Crețu (Argeş Expres, Curtea de Argeș).

Pe 3 aprilie se vor împlini 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, prilej cu care în centrul Piteștiului vor avea loc o serie de evenimente. Jandarmii vor face demonstraţii și vor defila. „Cea mai mare realizare a jandarmilor în judeţul Argeş este faptul că situaţia operativă a fost bine controlată. Acţiunile de mai mare amploare pe care le-am derulat au fost bine gestionate.”, ne-a declarat colonelul Miron Tănase.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • corect spune:

    asa e! vin toti neica nimeni de pe strada, nu ii cauta nimeni la buletine sau legitimatii si ii vezi cu creierii imprastiati prin poligoane….inconstientilor!!!! rusine jandarmeriei si politiei arges care nu verifica toti nebunii care le intra pe poarta si se dau jurnalisti!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90