New Profesional Consult 930 x 122

Arges

LA RADIC STAR A FOST PERICOL DE EXPLOZIE

Intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului de azi-noapte de la fabrica de produse și preparate din carne și mezeluri Radic Star din Ștefănești-Argeș, de pe strada Izvoru, a fost una dificilă.

Citiți și: A nins în Argeș!

Primul motiv l-a reprezentat pericolul de explozie: în interior se aflau 40 de butelii cu butan şi 12 butelii cu azot, care au fost scoase afară de pompieri. Un al doilea motiv: lipsa de presiune a hidranților. Pe cale de consecință, a fost nevoie de drumuri până la Pitești pentru realimentarea cu apă a autospecialelor.

Potrivit Pompierilor, în incendiu au ars hala de producție și hala abatorului. În schimb, au fost salvate hala de livrare a mărfii și grajdurile pentru animale. Amplasamentul era construit din panouri de tip sandwich.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Amintim că azi-noapte a fost incendiu la fabrica Radic Star din Ștefănești. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale cu spumă și apă. Flăcările au mistuit mii de metri pătrați din cea mai importantă fabrică de acest fel din județ. De asemenea, au intervenit și 3 echipaje SMURD şi 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

Din fericire, nu au existat victime. Zecile de angajați care lucrau la aceea oră în schimbul trei au ieșit la timp din fabrică, înainte ca flăcările să se amplifice și să se extindă. 8 salariați au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD pentru că au suferit atacuri de panică.

Urmează ca pompierii să stabilească exact cauza incendiului.

Mai precizăm că, potrivit unor surse, fabrica are asigurare. (Foto: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90